Potamiá, GR 30 C

Privacy Policy

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ισχύει για τους δικτυακούς τόπους της Marajo Villas & Suites και τους τομείς και υποτομείς που ανήκουν σε αυτά (στο εξής αποκαλούμενα «Marajo Villas & Suites»).  Στοχεύει στην ενημέρωση σας για το πώς συλλέγονται και  χρησιμοποιούνται  οι πληροφορίες σχετικά με εσάς και τα δεδομένα σας. Ειδικότερα, η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων εξηγεί ποιες πληροφορίες θα συλλεχθούν από το marajo.gr όταν έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία μας  (μεταξύ άλλων μέσω των ιστότοπων των συνεργατών μας), τον τρόπο χρήσης των πληροφοριών και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε τη συλλογή, τη διόρθωση ή / διαγραφή πληροφοριών. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε ούτε θα κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε κανέναν εκτός από ό, τι περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Αυτή η Πολιτική  δεν ισχύει για πληροφορίες που συλλέγουμε με άλλα μέσα (συμπεριλαμβανομένων των εκτός σύνδεσης) ή από άλλες πηγές. Οι όροι που δεν ορίζονται στην παρούσα Πολιτική εξηγούνται πλήρως στον τομέα των  Όρων Παροχής Υπηρεσιών, τους οποίους προτείνουμε εντόνως να εξετάσετε συμπληρωματικά με την παρούσα. Η χρήση των πληροφοριών που συλλέγονται μέσω των ιστοτόπων μας περιορίζεται στους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου και των Όρων Παροχής Υπηρεσιών των πελατών μας, των δυνητικών μας πελατών και των εργαζομένων μας ή των δυνητικών εργαζομένων μας.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πως συλλέγουμε τα δεδομένα σας

Με δική σας ρητή συγκατάθεση, μπορούμε να συλλέξουμε στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης σχετικά με εσάς, όπως το πλήρες όνομά σας, τον αριθμό τηλεφώνου σας, την ταχυδρομική σας διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πληροφορίες για τις υπηρεσίες που επιλέγετε ή παρόμοια, όταν κλείνετε ένα ραντεβού μαζί μας, όταν μας αποστέλλετε ερωτήματα μέσω του ιστότοπου μας , όταν επιλέγετε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω του της φόρμας γραπτής επικοινωνίας που παρέχουμε ή ζωντανής επικοινωνίας. Όταν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία Google Analytics ή αν επισκέπτεστε τους ιστοτόπους μας, ενδέχεται να λάβουμε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με εσάς όπως περιγράφονται παρακάτω. Δεν στέλνουμε διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς τη ρητή σας συγκατάθεση. Ωστόσο, ενδέχεται να σας στείλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με την υπηρεσία που σχετίζονται με προηγούμενη επικοινωνία σας με εμάς ή εάν ζητήσετε πληροφορίες από εμάς για την εκτέλεση της σύμβασης.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πως διαχειριζόμαστε τα Δεδομένα σας

Η Marajo Villas & Suites επιτρέπει στους χρήστες της να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί από την marajo.gr. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, η Marajo Villas & Suites θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα. Για τη προστασία και την ασφάλεια του χρήστη η Marajo Villas & Suites θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία του ιστοτόπου ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με τη Marajo Villas & Suites είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@marajo.gr είτε στην ταχυδρομική μας διεύθυνση Σκάλα Ποταμιάς Θάσος, ΤΚ 64004, Ελλάδα.

COOKIES

Στον ιστότοπο της Marajo Villas & Suites (marajo.gr) χρησιμοποιούμε «cookies», μια τεχνολογία που αποθηκεύει δεδομένα στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας τις λειτουργικές δυνατότητες του προγράμματος περιήγησης διαδικτύου σας (browser). Τα cookies σε καμία περίπτωση δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται με δική σας συγκατάθεση στα cookies χρησιμοποιούνται για σκοπούς αναγνώρισης και μπορείτε να επιλέξετε στην ιστοσελίδα μας την χρήση (ή μη) που επιθυμείτε (για λόγους καταγραφής, προωθητικούς, γλώσσας κτλ). Οι πληροφορίες που συλλέγονται δεν είναι προσωπικά αναγνωρίσιμες και περιορίζονται στις ελάχιστες πληροφορίες που απαιτούνται για τη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας. Ορισμένα cookies χρησιμεύουν ώστε οι επισκέπτες μας να απολαμβάνουν και να χρησιμοποιούν την πλήρη λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας. Χρησιμοποιούμε ένα σύστημα ελέγχου cookies το οποίο σας επιτρέπει να αποδεχτείτε τη χρήση των cookies και να ελέγχετε τα cookies που επιθυμείτε να αποθηκεύονται στη συσκευή σας/στον υπολογιστή (πχ cookies για λόγους καταγραφής, προωθητικούς, γλώσσας κτλ). Ορισμένα cookies θα αποθηκευτούν για συγκεκριμένες χρονικές περιόδους, ενώ άλλα μπορεί να διαρκέσουν επ ‘αόριστον. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού θα πρέπει να σας παρέχει τα στοιχεία ελέγχου για τη διαχείριση και τη διαγραφή των cookies από τη συσκευή σας, ανατρέξτε στις επιλογές του προγράμματος περιήγησης ιστού. Διαθέσιμη εξαίρεση cookie – Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Η Marajo Villas & Suites χρησιμοποιούν τα Cookies για να παρέχουν στους χρήστες/συνδρομητές πληροφορίες και να διεκπεραιώσουν τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του ιστοτόπου μας.

ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

(α) Προσωπικές Πληροφορίες : Η Marajo Villas & Suites δεν θα ενοικιάσει και δεν θα πουλήσει τις προσωπικές σας πληροφορίες σε άλλους. Μπορούμε να αποθηκεύουμε προσωπικές πληροφορίες σε τοποθεσίες εκτός του άμεσου ελέγχου της Marajo Villas & Suites (για παράδειγμα, σε διακομιστές ή βάσεις δεδομένων που βρίσκονται μαζί με παρόχους φιλοξενίας). Οποιεσδήποτε πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης που επιλέγετε να δημοσιοποιήσετε στους ιστοτόπους μας ή στην υπηρεσία της Marajo Villas & Suites, όπως η δημοσίευση σχολίων στη σελίδα του ιστολογίου μας, θα είναι διαθέσιμες σε άλλους. Αν καταργήσετε τις πληροφορίες που έχετε δημοσιοποιήσει στους ιστότοπους ή την υπηρεσία Marajo Villas & Suites, τα αντίγραφα ενδέχεται να παραμένουν ορατά σε αποθηκευμένες και αρχειοθετημένες σελίδες των ιστοτόπων της Marajo Villas & Suites ή αν άλλοι χρήστες έχουν αντιγράψει ή αποθηκεύσει αυτές τις πληροφορίες.

(β) Μη προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες: Μπορούμε να μοιραστούμε με τρίτους ενδιαφερόμενους πληροφορίες που δεν είναι προσωπικές πληροφορίες (όπως ανώνυμα δεδομένα χρήσης, σελίδες παραπομπής / εξόδου και διευθύνσεις URL, τύποι πλατφόρμας, αριθμός κλικ κ.λπ.). τα πρότυπα χρήσης για ορισμένες υπηρεσίες και αυτές των συνεργατών μας. Τα αποτελέσματα αυτά συνίστανται αποκλειστικά σε μη προσωπικές πληροφορίες. Αν επιλέξουμε να δημοσιεύσουμε αυτά τα αποτελέσματα στη Marajo Villas & Suites ή στον ιστότοπό μας (για παράδειγμα, στην συλλογή αποτελεσμάτων), καταλαβαίνετε και συμφωνείτε ότι αυτές οι πληροφορίες, θα δημοσιοποιούνται.  Δημοσιεύοντας τα αποτελέσματά σας στη Marajo Villas & Suites, συμφωνείτε ότι έχετε λάβει όλες τις απαραίτητες συγκαταθέσεις για να δημοσιοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες. Εάν καταργήσετε τις πληροφορίες που έχετε δημοσιοποιήσει στην ιστότοπο μας, τα αντίγραφα ενδέχεται να παραμένουν εμφανή σε αποθηκευμένες και αρχειοθετημένες σελίδες του ιστότοπου ή αν άλλοι χρήστες έχουν αντιγράψει ή αποθηκεύσει αυτές τις πληροφορίες. Οι μη προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες μπορούν να αποθηκεύονται επ ‘αόριστον.

(γ) Περιπτώσεις στις οποίες απαιτείται η κοινοποίηση των πληροφοριών σας: Η Marajo Villas & Suites θα αποκαλύψει τις πληροφορίες σας όταν αυτό απαιτείται από το νόμο, εάν υπόκειται σε κλήτευση ή άλλη νομική διαδικασία ή αν πιστεύουμε εύλογα ότι μια τέτοια ενέργεια είναι απαραίτητη για : (α) συμμόρφωση το νόμο και τα εύλογα αιτήματα των αρχών επιβολής του νόμου,  (β) την επιβολή των Όρων Παροχής Υπηρεσιών ή την προστασία της ασφάλειας ή της ακεραιότητας της Υπηρεσίας μας ή (γ) να ασκεί ή να προστατεύει τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την προσωπική ασφάλεια της Marajo Villas & Suites.

(δ) Τι συμβαίνει σε περίπτωση αλλαγής ελέγχου: Μπορούμε να αγοράσουμε ή να πωλήσουμε/ εκχωρήσουμε/ μεταβιβάσουμε την εταιρεία (συμπεριλαμβανομένου και μέρους της εταιρείας) ή οποιοδήποτε συνδυασμό των προϊόντων, υπηρεσιών, περιουσιακών στοιχείων ή / και επιχειρήσεων της. Οι πληροφορίες σας, όπως τα ονόματα πελατών και οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλες πληροφορίες των χρηστών που έχουν ληφθεί με την συγκατάθεση σας και διατηρούνται νομίμως κατά την παρούσα Πολιτική και που σχετίζονται με τη Marajo Villas & Suites μπορεί να είναι μεταξύ των στοιχείων που πωλούνται ή μεταφέρονται με άλλο τρόπο σε αυτούς τους τύπους συναλλαγών. Μπορούμε επίσης να πωλήσουμε, να εκχωρήσουμε ή να μεταβιβάσουμε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο αυτές τις πληροφορίες στο πλαίσιο εταιρικών εκχωρήσεων, συγχωνεύσεων, εξαγορών, πτωχεύσεων, διαλυμάτων, αναδιοργανώσεων, εκκαθαρίσεων, παρόμοιων συναλλαγών ή διαδικασιών που αφορούν το σύνολο ή μέρος της εταιρείας. Δεν πρόκειται να κοινοποιήσουμε, να εκχωρήσουμε, να διαθέσουμε ή να πωλήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους ξεχωριστά, υπό την μορφή προϊόντος. Θα ειδοποιηθείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή προειδοποιητικής ειδοποίησης στον ιστότοπό μας για οποιαδήποτε αλλαγή ιδιοκτησίας ή χρήσεων των προσωπικών σας στοιχείων, καθώς και τυχόν επιλογές που ενδέχεται να έχετε σχετικά με τα προσωπικά σας στοιχεία.

(ε) Κριτικές: Ενδέχεται να παρουσιάζουμε προσωπικές κριτικές ικανοποιημένων πελατών στον ιστότοπό μας. Με τη συγκατάθεσή σας, μπορούμε να δημοσιεύσουμε τη μαρτυρία σας μαζί με το όνομά σας. Αν θέλετε να ενημερώσετε ή να διαγράψετε τη κριτική σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@marajo.gr.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΡΙΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Η Marajo Villas & Suites δεν θα ενοικιάσει ή δεν θα πουλήσει τις προσωπικές σας πληροφορίες σε άλλους και δεν θα κοινοποιήσει (εκτός για τους λόγους που αναφέρονται στην Παρούσα) τα προσωπικά δεδομένα σε τρίτους. Ως υπηρεσία χρησιμοποιούμε τρίτους παρόχους για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Επιλέγουμε τους συνεργάτες μας με προσοχή και με βάση τον σεβασμό τους και την προστασία προς τα προσωπικά δεδομένα των πελατών τους. Σε κάθε περίπτωση, σας ενθαρρύνουμε να συμβουλευτείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων των συνεργατών μας, όπως αναφέρονται στην Παρούσα.

Αποθηκεύουμε πληροφορίες σε τοποθεσίες εκτός του άμεσου ελέγχου της Marajo Villas & Suites, σε διακομιστές ή βάσεις δεδομένων που βρίσκονται μαζί με παρόχους φιλοξενίας. Χρησιμοποιούμε την εταιρία

London (UK)

SiteGround Hosting Ltd.
3rd Floor, 11-12 St. James’s Square
London SW1Y 4LB

+44 800 8620379

για την υποστήριξη των διακομιστών μας. Η εταιρία αυτή έχει περιοδικά τεχνική πρόσβαση σε στοιχεία των διακομιστών μας για λόγους υποστήριξης και συντήρησης, και δεν τους παρέχουμε σε καμία περίπτωση πρόσβαση σε προσωπικά σας δεδομένα.

Το χρησιμοποιούμενο λογισμικό της ιστοσελίδας μας είναι το «WordPress», λογισμικό αναπτυσσόμενο από την εταιρία Automattic Inc., 60 29th Street #343, San Francisco, CA 94110, United States of America. Η εταιρία αυτή έχει περιοδικά τεχνική πρόσβαση σε στοιχεία των διακομιστών μας για λόγους υποστήριξης και συντήρησης, και δεν τους παρέχουμε σε καμία περίπτωση πρόσβαση σε προσωπικά σας δεδομένα.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πως προστατεύουμε τα Δεδομένα σας.

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε μέσω της Marajo Villas & Suites μπορούν να αποθηκευτούν και να υποστούν επεξεργασία στην Ευρώπη. Εάν βρίσκεστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Περιοχή, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι δεν θα μεταφέρουμε πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών δεδομένων, σε χώρα εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Η Marajo Villas & Suites βάζει ως πρώτη προτεραιότητα της την προστασία του απορρήτου και των δεδομένων μας από τρίτους κακόβουλους χρήστες: α)  Έχει λάβει έγκυρο πιστοποιητικό προστασίας από την ESET SSL Filter CA σχετικά με την ασφάλεια του ιστοτόπου του, β) Marajo Villas & Suites και οι συνεργάτες της χρησιμοποιούν τα τελευταία ενημερωμένα Firewall και προγράμματα Antivirus, καθώς και χρησιμοποιούν περαιτέρω προγράμματα προστασίας των δεδομένων σας.

Η Marajo Villas & Suites παρότι προσπαθεί για την προστασία του απορρήτου και των δεδομένων σας, δεν μπορεί να διασφαλίσει ή να εγγυηθεί την ασφάλεια οποιασδήποτε πληροφορίας που μεταφέρετε στη Marajo Villas & Suites ή να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες σας στη Marajo Villas & Suites δεν ενδέχεται να έχουν πρόσβαση (να έχουν αποκαλυφθεί, τροποποιηθεί ή καταστραφεί) τρίτοι παραβιάζοντας οποιαδήποτε από τις τυποποιημένες φυσικές, τεχνικές ή διαχειριστικές εγγυήσεις.

Όταν εισάγετε ευαίσθητες πληροφορίες (όπως τα διαπιστευτήρια σύνδεσης) στις φόρμες εγγραφής ή παραγγελίας μας, κρυπτογραφούμε αυτές τις πληροφορίες χρησιμοποιώντας την τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer) καθώς και σχετικές τεχνολογίες διαθέσιμες από το WordPress. Ωστόσο, καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω του Διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια.

Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια του ιστοτόπου μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@marajo.gr.

Σε περίπτωση που οι προσωπικές πληροφορίες παραβιασθούν, η Marajo Villas & Suites θα ειδοποιήσει αμέσως τους ενδιαφερόμενους  σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία

ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Τα ατομικά σας δικαιώματα

Σύμφωνα με το GDPR, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τα δικαιώματά σας εδώ :

Α) το δικαίωμα ενημέρωσης · ο ενδιαφερόμενος μπορεί μέσω από την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών να ενημερωθεί για την συλλογή, χρήση, επεξεργασία των δεδομένων του από εμάς.

Β) το δικαίωμα πρόσβασης · ο ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα να έχει πρόσβαση στα δεδομένα που συλλέγουμε για το πρόσωπο του, για όσο διάστημα τα διατηρούμε. Αντιμετωπίζουμε αιτήματα πρόσβασης σε θέματα σύμφωνα με το GDPR (ένα μήνα από την κοινοποίηση/γνωστοποίηση του αιτήματος σε εμάς).

Γ) το δικαίωμα της διόρθωσης · Η Marajo Villas & Suites επιτρέπει στους χρήστες της να διορθώνουν, αλλάζουν, περιορίζουν την επεξεργασία, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομιστεί στη Marajo Villas & Suites

Δ) το δικαίωμα διαγραφής∙ βλέπε ανωτέρω (Γ)

Ε) το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας · βλέπε ανωτέρω (Γ)

ΣΤ) το δικαίωμα φορητότητας ·

Ζ) το δικαίωμα εναντίωσης. και

Η) το δικαίωμα να μην υπόκεινται τα δεδομένα σας σε αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένης της μορφοποίησης.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να παραπονεθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα  εάν αισθανθείτε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον τρόπο που χειρίζεστε τα δεδομένα σας.

ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Σύμφωνα με τις Αρχές Ασφαλείας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΕΕ και ΕΕ-ΗΠΑ, η Marajo Villas & Suites δεσμεύεται να επιλύσει καταγγελίες σχετικά με το απόρρητο και τη συλλογή ή τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών. Για τέτοια θέματα δεδομένων, ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τη χρήση των προσωπικών τους δεδομένων θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας στη διεύθυνση: info@marajo.gr. Εάν η ερώτησή σας ή η ανησυχία σας δεν μπορούν να ικανοποιηθούν μέσω αυτής της διαδικασίας, έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

(α) Εάν ζητήσετε την παροχή υπηρεσίας μέσω του ιστοτόπου μας, θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας για όσο διάστημα χρειαστεί να σας παρέχουμε υπηρεσίες και μέχρι την παραγραφή νομικών αξιώσεων κάθε είδους. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας ως απαραίτητες για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις, να επιλύσουμε διαφορές και να επιβάλουμε τις συμφωνίες μας.

(β) Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της πλατφόρμας του ιστοτόπου μας, θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται αλλά όχι περισσότερο από δύο έτη μετά την υποβολή του ερωτήματος σας.

(γ) Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να εργαστείτε, θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας για όσο διάστημα χρειαστεί να σας παρέχουμε υπηρεσίες και μέχρι την παραγραφή νομικών αξιώσεων κάθε είδους.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Η προστασία της ιδιωτικής ζωής των μικρών παιδιών είναι ιδιαίτερα σημαντική. Για το λόγο αυτό, η Marajo Villas & Suites δεν συλλέγει ή δεν ζητά προσωπικά στοιχεία από άτομα κάτω των 13 ετών. Σε περίπτωση που μάθουμε ότι έχουμε συλλέξει προσωπικά στοιχεία από ένα παιδί κάτω των 13 ετών, θα διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες το συντομότερο δυνατόν. Εάν πιστεύετε ότι ενδέχεται να έχουμε πληροφορίες από ή για ένα παιδί κάτω των 13 ετών, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@marajo.gr

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Αποτελεί πολιτική μας να παρέχουμε σε εσάς πληροφόρηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γραπτής ή έντυπης ειδοποίησης, ή μέσω εμφανής κοινοποίησης της ειδοποίησης στον ιστότοπο μας, ειδοποιήσεις, ανεξάρτητα από το αν οι ειδοποιήσεις αυτές απαιτούνται από το νόμο ή αφορούν εμπορικές ή άλλες συναφείς με την επιχείρηση σκοπούς, όπως καθορίζονται από τη Marajo Villas & Suites κατά τη διακριτική μας ευχέρεια. Διατηρούμε το δικαίωμα να καθορίσουμε τη μορφή και τα μέσα παροχής ειδοποιήσεων σε εσάς, υπό την προϋπόθεση ότι μπορείτε να εξαιρεθείτε από ορισμένα μέσα ενημέρωσης όπως περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις ανά πάσα στιγμή πρακτικές που χρησιμοποιούνται από ιστότοπους ή υπηρεσίες που συνδέονται με ή από την υπηρεσία ή της Marajo Villas & Suites, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών ή του περιεχομένου τους. Λάβετε υπόψη ότι όταν χρησιμοποιείτε έναν σύνδεσμο για να μεταβείτε από τον ιστότοπο μας σε άλλο ιστότοπο ή υπηρεσία, η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας δεν ισχύει για ιστότοπους ή υπηρεσίες τρίτων μερών. Η περιήγησή σας και η αλληλεπίδραση σε οποιονδήποτε ιστότοπο ή υπηρεσία τρίτου μέρους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν σύνδεσμο ή διαφήμιση στον ιστότοπό μας, υπόκεινται στους κανόνες και πολιτικές αυτού του τρίτου μέρους. Ωστόσο έχουμε επιβεβαιώσει πως οι συνεργάτες μας, στον βαθμό του εφικτού, είναι σύννομοι με το GPDR

ΣΥΝΔΡΟΜΗ, ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ (NEWSLETTER)

Σύμφωνα με το GDPR, λαμβάνοντας την ρητή σας συγκατάθεση μπορούμε να αποστέλλουμε μηνύματα σε οποιονδήποτε εγγράφεται στο ενημερωτικό μας δελτίο ή στη λίστα αλληλογραφίας μάρκετινγκ. Συλλέγουμε μόνο ορισμένα στοιχεία για εσάς, όπως περιγράφεται λεπτομερώς στην σχετική ενότητα παραπάνω. Οποιαδήποτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνουμε, γίνονται έτσι μέσω ενός παρόχου υπηρεσιών email marketing software (EMS). Ένας πάροχος EMS είναι μια εταιρία υπηρεσιών λογισμικού / εφαρμογών τρίτων που επιτρέπει στους εμπόρους να στέλνουν πολλαπλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια λίστα χρηστών.

Τα μηνύματα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνουμε ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους με δυνατότητα αναζήτησης ή παρόμοιες τεχνολογίες διακομιστών, προκειμένου να παρακολουθούν τη δραστηριότητα των συνδρομητών στα μηνύματα μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όπου χρησιμοποιούνται, τέτοια μηνύματα μάρκετινγκ μπορούν να καταγράφουν μια σειρά δεδομένων όπως, ημερομηνίες, διευθύνσεις, διευθύνσεις IP, ανοίγματα, κλικ, προωθητικά, γεωγραφικά και δημογραφικά δεδομένα. Αυτά τα δεδομένα, μέσα στα όριά τους, θα δείχνουν τη δραστηριότητα που κάθε συνδρομητής έκανε για αυτή την καμπάνια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τα τυχόν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνουμε είναι σύμφωνα με το GDPR. Σας παρέχουμε μια εύκολη μέθοδο για να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας (διαγραφή) ή να διαχειριστείτε τις προτιμήσεις / τις πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς ανά πάσα στιγμή. Δείτε εντός των μηνυμάτων μάρκετινγκ για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο διαγραφής ή διαχείρισης των προτιμήσεών σας. Μπορείτε επίσης να καταργήσετε την εγγραφή σας από όλες τις λίστες του Moosend επικοινωνώντας με τον πάροχο του EMS.

Ο παροχέας EMS μας είναι η Sendinblue.

Διατηρούμε τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με εσάς στο σύστημα EMS :

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Όνομα

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Ο ιστότοπός μας περιλαμβάνει λειτουργίες κοινωνικών μέσων, όπως το λογότυπο του Facebook και άλλα γραφικά στοιχεία. Αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να συγκεντρώνουν τη διεύθυνση IP και τη σελίδα που επισκέπτεστε στον ιστότοπό μας και ενδέχεται να ορίσετε ένα cookie για να ενεργοποιήσετε σωστά τη λειτουργία. Τα χαρακτηριστικά των κοινωνικών μέσων και τα widgets φιλοξενούνται από τρίτους ή φιλοξενούνται απευθείας στον ιστότοπό μας. Οι αλληλεπιδράσεις σας με αυτές τις λειτουργίες διέπονται από την πολιτική απορρήτου του οργανισμού που τις παρέχει.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΑΣ

Όλες οι αλλαγές αυτής της Πολιτικής ισχύουν όταν δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα. Όταν αλλάζουμε την πολιτική με ουσιαστικό τρόπο, θα σας ενημερώσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με  προειδοποιητική ειδοποίηση στον ιστότοπό μας, προτού η αλλαγή ενεργοποιηθεί, και ο εκάστοτε χρήστης θα ενημερωθεί για την «ημερομηνία αποδοχής» στην τέλος αυτής της σελίδας ή με άλλη μνεία.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική μας, τις πρακτικές αυτού του δικτυακού τόπου μας ή τις συναλλαγές σας με αυτόν τον ιστότοπο, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@marajo.gr ή στείλτε μας στη διεύθυνση στην ταχυδρομική μας διεύθυνση Σκάλα Ποταμιάς, ΤΚ 64004, Θάσος – Ελλάδα, υπόψη της εταιρείας μας.

en_USEN